Люба и пчелите - официален трейлър и повече за премиерата на Епизод 1

Автор: Георги Пчелин

Люба и пчелите - епизод 1 с премиера на 22 юли

Може би някои от вас вече знаят, че това не е първият ни проект по който работим с Истниски мед. По-рано тази година организирахме заедно Денят на пчелите – еднодневен фестивал по повод международният ден на пчелите, който честваме на 20 май. Премина успешно и се насочихме към следващите ни цели – да разкажем една истинска история за градското момиче, природата, пчелите и живота на пчеларите. Така се роди и поредицата от 4 епизода, вдъхновена от действителни събития.

В първия епизод ще научим повече за личната история на главния герой Люба, коя всъщност е тя и какво се опитва да постигне до края на епизодите. Разбира се, че пчелите винаги са главната тема! Ще разберем повече за важността на пчелите, какво им пречи да съществуват нормално и защо ще стане опасно за нас, ако те изчезнат. Разбира се, няма да ви разкажем целия епизод, за да можете да се впуснете сами във визуалното приключение, което сме ви подготвили.

Люба е млад професионалист в креативната сфера и защитник на природата по душа. Чрез работата си тя се стреми да популяризира ценностите на устойчивото бъдеще и силата на дизайна.

Завършила съм AUBG и 9Academy, в момента разработвам собствена устойчива марка за аксесоари – Amalgama (www.amalgama.bg) и участвам активно в комуникационния екип на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ в България. Комуникации, приложен дизайн и презентационни умения формират „триъгълника“ на дейности, с които бих могла да съм полезна на обществото, като те поетапно се преплетоха и в проекта „Люба и пчелите“.

А нашата работлива пчеличка и неизменна част от екипа на фондацията – Диляна Бурова, се зае със заснемането и монтирането на поредицата. Голямо приключение и десетки часове работа се превърнаха в една красива магия на екрана, за това ви препоръчваме да изгледате поредицата!

Хареса ли ви статията? Споделете с приятели.

Още публикации
Scroll to Top