loader image

Дарете за пчелите

Дари чрез crypto по-долу.

Направи дарение

3 of 1 000 donations
лв.

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 20,00 лв.

Скъпи Пчело-любци,

Обръщаме се към вас с една единствена молба – помогнете ни да спасим пчелите от изчезване! Нека заедно направим така, че пчелите да започнат да стават повече на брой, а не по-малко! Иначе, приятели, без тях цялата екосистема ще се разпадне, включително, ще последва и нашето изчезване. Човешката раса се крепи на живота на пчелите. Помогнете ни да ги спасим, като разгледате проекта ни. След това сторете това, което смятате за правилно!

Благодарим ви, скъпи приятели. Нека спасим нас самите, като спасим пчелите!

Споделете с приятели:

Направете дарение в криптовалута

Нашата главна цел е да има прозрачност в даряването и харченето на средства. Една от причините да искаме да използваме Blockchain технологията и криптовалути като един от начините за даряване на средства (виж т. 2.1 от Документацията) е именно тази – можем да проследяваме и то в реално време всяка транзакция, осъществена от нашите адреси и изпратена към нашите адреси. Това значи, че всеки един от вас може да проследи дали дарението му е пристигнало на точния адрес и следователно да следи какво е поведението на адреса на нашия портфейл. Тоест – ако ние получим средства от вас под формата на криптовалута, то вие ще можете да видите къде точно са отишли тези средства и как се използват.

Също така можете да проследите ние какви транзакции осъществяваме. Ако от нашия портфейл бъдат изпратени средства към трети лица, то вие ще можете да видите тази транзакция и имате право да ни търсите сметка къде са изпратени тези средства и защо.

Bitcoin (BTC)

BTC Donate

13cSckR7XouavgNKJBKdraDo5hm4m9gNQc

Ethereum (ETH)

0x06CB5a592D940F0bCEa8E3aCdb22FA0957BbE9EB

Bitcoin Cash (BCH)

Donate bch

qqnh59veu5ns4kgcxueh29vxh55zac3t5upaf8pz9s

Горе