Дейности на фондация Да спасим пчелите

Дейности на фондация Да спасим пчелите

МАЙ / 2019

WEBSITE v 1.0

Номер едно в списъка с дейности на фондация „Да спасим пчелите“ е публикуването на първата ни уеб страница в онлайн пространството – www.bees4peace.com. Сайтът се развива постоянно. За повече информация се запишете за нашия имейл бюлетин.

СЕПТЕМВРИ / 2019

СНИМАЙ ПЧЕЛА

Една от първите ни дейности – „Снимай пчела“, беше вдъхновена от пчелите в града. Предизвикателство за най-красивата снимка на пчели или пчелни семейства. Вижте повече в нашата публикация Предизвикателство снимай пчела →

ЮНИ / 2020

УЧРЕДЯВАНЕ НА ФОНДАЦИЯ

Официално регистриране на фондация „Да спасим пчелите“.

ЮНИ / 2020

ОНЛАЙН УРОК

Онлайн презентация на тема „Защо е нужно да спасим пчелите“ проведена пред 40+ служители на фирма GemSeek – по тяхна покана.

АВГУСТ / 2020

ПЕТИЦИЯ "STOP GLYPHOSATE"

През 2016 година от Световната Здравна Организация (СЗО) класифицират веществата Глифозат (Glyphosate), Malathion и Diazinon като „вероятно канцерогенни“. Поради тази причина стартирахме петицията Да спрем глифозата. Подпишете тук.

НОЕМВРИ / 2020

МЕДОНОСНА ГОРА

Засадихме 1000 медоносни дръвчета край град Добринище. Съвместно с ТП ДГС Добринище организирахме обществено засаждане на медоносна гора. Видео от засаждането →

ДЕКЕМВРИ / 2020

WEBSITE v 2.0

Едно от най-големите обновявания на нашия уебсайт www.bees4peace.com. Публикуване на Манифеста на фондация „Да спасим пчелите“ сред общността.

ЯНУАРИ / 2021

GOOGLE FOR NONPROFITS

Едно от най-големите ни постижения! Бяхме одобрени от Google for Nonprofits. Огромни благодарности за възможността да се възползваме от услугите на Google за безплатна реклама в рамките на поне една година!

МАЙ / 2021

ДЕН НА ПЧЕЛАТА

На 20-ти май честваме международния ден на пчелите! По този повод, съвместно с Истински мед, организираме целодневно събитие в чест на пчелите и тяхната важност за екосистемата! Заповядайте на 22-ри май, гр. София, Южен парк, 10:00-17:00 часа. Събитието можете да намерите тук.

2021

СЛЕДВАЩА КАМПАНИЯ

Ще публикуваме допълнителна информация относно всяко следващо събитие или кампания. Тази карта ще се обновява със всяка следваща важна стъпка от наша страна.