Дейности на фондация Да спасим пчелите

МАЙ / 2019

WEBSITE v 1.0

Номер едно в списъка с дейности на фондация „Да спасим пчелите“ е публикуването на първата ни уеб страница в онлайн пространството – www.bees4peace.com. Сайтът се развива постоянно. За повече информация се запишете за нашия имейл бюлетин.

СЕПТЕМВРИ / 2019

Една от първите ни дейности – „Снимай пчела“, беше вдъхновена от пчелите в града. Предизвикателство за най-красивата снимка на пчели или пчелни семейства. Вижте повече в нашата публикация Предизвикателство снимай пчела →

ЮНИ / 2020

УЧРЕДЯВАНЕ НА ФОНДАЦИЯ

Официално регистриране на фондация „Да спасим пчелите“.

ЮНИ / 2020

Онлайн презентация на тема „Защо е нужно да спасим пчелите“ проведена пред 40+ служители на фирма GemSeek – по тяхна покана.

АВГУСТ / 2020

През 2016 година от Световната Здравна Организация (СЗО) класифицират веществата Глифозат (Glyphosate), Malathion и Diazinon като „вероятно канцерогенни“. Поради тази причина стартирахме петицията Да спрем глифозата. Подпишете тук.

НОЕМВРИ / 2020

Засадихме 1000 медоносни дръвчета край град Добринище. Съвместно с ТП ДГС Добринище организирахме обществено засаждане на медоносна гора. Видео от засаждането →

ДЕКЕМВРИ / 2020

WEBSITE v 2.0

Едно от най-големите обновявания на нашия уебсайт www.bees4peace.com. Публикуване на Манифеста на фондация „Да спасим пчелите“ сред общността.

ЯНУАРИ / 2021

GOOGLE FOR NONPROFITS

Едно от най-големите ни постижения! Бяхме одобрени от Google for Nonprofits. Огромни благодарности за възможността да се възползваме от услугите на Google за безплатна реклама в рамките на поне една година!

МАЙ / 2021

На 20-ти май честваме международния ден на пчелите! По този повод, съвместно с Истински мед, организирахме целодневно събитие в чест на пчелите и тяхната важност за екосистемата! Научете повече за събитието.

МАЙ / 2021

С подкрепата на посолството на Република Словения в България организирахме рисуване на 30-метрова стена по повод Международния ден на пчелите. Артистите от Sofia Graffiti Tour изрисуваха шедьвоър, който можете да видите на живо в парк Свети Никола, гр. София. Научете повече.

ЛЯТО / 2021

ЛЮБА И ПЧЕЛИТЕ (СЕРИАЛ)

Съвместно с нашите приятели Истински мед и Люба направихме този невероятен сериал от няколко епизода. Разказва една история по действителен случай, в която всеки един от нас може да се припознае по един или друг начин. Гледайте епизодите тук.

Очаквайте скоро.

Горе