Екип

Всеки член на екипа е доброволец и допринася безвъзмездно към проекта с каквото може. Да ги поздравим за усилията!

georgi

Георги Пчелин

ОСНОВАТЕЛ

Георги решава да събере дългогодишния си опит от различни сфери като IT, Marketing, Project Management в една обща цел и да основе втората си неправителствена организация – Фондация „Да спасим пчелите“ (Bees For Peace Foundation). В момента работи в сферата на дигиталния маркетинг в една от най-успешните IT компании в света – Sitecore. Като организатор на голям брой благотворителни събития, той споделя един от най-важните уроци, които е научил през годините, а именно, че една идея не може да се осъществи ако няма обединение! За това създава Bees4Peace – онлайн организация за обединение и споделяне на общи знания с цел постигане на високи резултати! През последните няколко години работи активно по разработването на идеята, стояща зад Bees4Peace.

Диляна Бурова

СЪОСНОВАТЕЛ

Диляна е една от най-добрите нинджи в логистиката на събития с добри каузи. Двамата с Георги се срещат по повод организацията на концерт с надслов „Да спасим Пирин“. От тогава работят заедно по събития и каузи, организирани с любов към хората. С огромно желание и знание Диляна стана незаменима част от екипа на Bees4Peace като негов съосновател. Професионално се занимава с визуални ефекти и работи по едни от най-известните филми в света. Също така е един съоснователите на фестивал „ЗАВРЪЩАНЕ“. Името на фестивала символизира завръщането към изначалната природа на човека, а именно любов, творчество и емпатия. И най-важното за всички ни – осъзнава важността на пчелите.

Никита Ковальов

ДИЗАЙНЕР

Нашият графичен дизайнер – Никита, която обича пчелите изключително много и силно. Това е и причината тя да се включи в Bees4Peace – нашият първи доброволец! Занимава се с графичен и уеб дизайн от 10 години, обича да рисува през свободното си време. Също така е и инструктор по въздушна йога. Другото ѝ професионално хоби е огънят и огнените представления. Без намесата на Никита в проекта нямаше да имаме тази невероятно визия, която тя създаде за нас.

Твоето Име

ДОБРОВОЛЕЦ

Стани доброволец и бъди част от промяната! Имаме нужда от твоята помощ като застъпник или в някоя от следните сфери:
✔️ Пчелар – консултант;
✔️ Юрист – консултант;
✔️ Химик (област пестициди);
✔️ Агроном – растителна защита.

Стани застъпник и част от общността на Bees4Peace

Присъедини се към Bees4Peace

Стани доброволец и бъди част от промяната! Ако искате да станете застъпник се свържете с нас чрез формата и ни разкажете малко повече за себе си. Пишете ни, като в раздел "Тема" изберете "Застъпник на пчелите", а в самото съобщение опишете сферите, в които сте добри и с какво смятате, че можете да допринесете за организацията Bees4Peace. Ако желаете да сте част от екипа на организацията, тогава изберете тема "Екип Кошер" и ни разкажете с какво точно желаете да помогнете. Имаме нужда от:

✔️ Пчелар - консултант;
✔️ Юрист - консултант
✔️ Химик (област пестициди)
✔️ Агроном - растителна защита

Развивай проекта заедно с нас

Само обединено общество може да се справи с проблема с измирането на пчелите! Нашата цел е да създадем това обединено общество от Пчелолюбци и да направим промяната заедно! Фондация Да спасим пчелите e неправителствена организация в обществена полза. Имаме нужда от твоята помощ, за да продължаваме напред и нагоре. Нашите цели са постигане на реални резултати, подкрепени от данни, които доказват, че пчелите стават повече, а не по-малко.

Стани част от новата история

В Bees4Peace сме решени да напишем нова история в света на пчелите! Проблеми - много, а решения - малко. Почти никой не взема на сериозно драстичното намаляване на пчелите, но ако не го направим сега, след няколко години ще е късно! Станете част от авторите на тази история, като се включите в екипа на Bees4Peace. Да спасим пчелите!

Scroll to Top